11 Οκτωβρίου 2011

Σαν Παραμύθι είμαστε…

Όπως έχουμε ξαναπεί, συνείδηση είναι το σύνολο των πολλών μικρών ειδήσεων (όλων των πληροφοριών που φτάνουν σε μας). Κάθε ένα από τις ειδήσεις αυτές, μπορεί από μόνο του να μην βγάζει νόημα, να φαίνεται ψευδές, μύθος, αστείο, παραμύθι ή εξωπραγματικό. Όλες μαζί όμως δημιουργούν μια ενιαία αντίληψη των πραγμάτων η οποία χωρίς τα μικρά κομμάτια της είναι αδύνατον να οδηγήσει σε σύνθεση.
Το παρακάτω λοιπόν κομμάτι, σαν το παραθέτω σαν τέτοιο. Μια μικρή είδηση που αναφέρεται σε γεγονότα που (ίσως) έγιναν πολύ παλιά. Μην την απορρίψετε αλλά ούτε να την πιστέψετε αυτούσια. Έτσι κι αλλιώς από μόνη της δεν βγάζει νόημα γιατί αποτελεί ένα μικρό μέρος του όλου. Πλησιάζοντας όμως την χρονική στιγμή που η συμπαντική συνείδηση θα ανοίξει σε όλους μας, ίσως σας χρειασθεί.
Σημειώστε όμως και πάλι: Αποτελεί μικρό μέρος του «όλου».
Καλή ανάγνωση…
--------------------------------------
Πριν από 13.000 χρόνια λοιπόν, τα σκάφη Σελήνη και Λίλιθ αναγκασθέντα να εγκαταλεΙψουν τον αστερίσμο του Αρκτούρου λόγω συρρικνώσεως και Θανάτου του 'Ηλιου "Ε" Βοώτου, ανεζήτησαν καταφύγιο σε νέο πλανητικό σύστημα για επιβίωση των διασωθέντων πληθυσμών των πλανητών του "Ε" Βοώτου.
Υπήρξε ευτυχής συγκυρία το ότι φθάνοντας στο παρόν πλανητικό σύστημα μας, δεν συνάντησαν ενοποιημένες δυνάμεις σκαφών τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως, αλλά κατάσταση διαμάχης μεταξύ του ηγέτου του Πλανήτου Κρόνου, ο οποίος είχε ανατρέψει την Γαλαξιακή εκπροσώπηση των Ουρανιδών του Πλανήτου Ουρανού και του ηγέτου του Πλανήτου Διός, ο οποίος αντεπαναστάτησε εναντίον του Κρόνου προς επανασύνδεση του Πλανητικού Συστήματος με την Κεντρική Γαλαξιακή Εξουσία.
Τα σκάφη και τα πληρώματα του Διός υπερίσχυσαν στη διένεξη.
Στο σημείο αυτό αφίχθησαν στη διαστημική μας περιοχή τα δύο σκάφη Σελήνη και Λίλιθ, υπό την ηγεσία του ΜΕΤΑΤΡΟΝ (σημ. σε άλλες παραδόσεις αναφέρεται με άλλο όνομα). Ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ ζήτησε από τον Δία άδεια αποβιβάσεως πληθυσμών από Σελήνη και Λίλιθ, προς επιβίωση στον πλανήτη Γη. Η άδεια εδόθη μόνον δια την ήπειρο Ατλαντίδα, που ανήκε στην αρμοδιότητα διοικήσεως του υφισταμένου του Διός, Ποσειδώνος και κατοικείτο από δέκα Ανδρομέδιες φυλές Ελλήνων, αρχικού αποικισμού από τον Γαλαξία τής Ανδρομέδας.
Τα μεταγωγικά σκάφη Σελήνης και Λίλιθ, αποβίβασαν τους πληθυσμούς, οι οποίοι όμως σύντομα εγκατέλειψαν την λατρεία και την ηγεσία του ΜΕΤΑΤΡΟΝ και εστράφησαν στη λατρεία του Ποσειδώνος και του Διός, αφομοιωθέντες από τα Ελληνικά Ανδρομέδια φύλα των δέκα Ποσειδωνίων φυλών. Αυτό εξόργισε τον ΜΕΤΑΤΡΟΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΥΘΙΣΕ την Ατλαντίδα στον Ατλαντικό ωκεανό, δημιουργώντας επάνω της ηλεκτρομαγνητικό χαμηλό πυκνώσεως πρόσθετης βαρύτητας. Διασώθηκαν μόνον κάποιοι άποικοι των εκτός Ατλαντίδος περιοχών (δίνονται διάφορα ονόματα ανάλογα με την εκάστοτε παράδοση).
Αυτό το γεγονός υπήρξε αφορμή και αιτία ολοκληρωτικού πολέμου μεταξύ Διός και ΜΕΤΑΤΡΟΝ.
Στο διαστημικό πόλεμο που ακολούθησε, ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ προσεταιρίστηκε τις ηττημένες από τον Δία δυνάμεις τού Κρόνου και όπως ήταν φυσικό και τα γήινα Κρόνια ιερατεία.
Ο Ζευς προσεταιρίστηκε τις δυνάμεις Ουράνιων και τα αντίστοιχα γήινα ιερατεία Ουράνιων. Η κατάσταση που προέκυψε ήταν χαώδης. To στρατόπεδο του ΜΕΤΑΤΡΟΝ περιείχε υπέργειες δυνάμεις του Κρόνου, της Σελήνης και της Λίλιθ. Επίσης γήινες δυνάμεις εκ Κρονίων, Σεληνιακών, Λιλιθίων και υποχθόνιες δυνάμεις Κρονίων ηττηθέντων από τον Δία.
To στρατόπεδο του Διός περιείχε υπέργειες δυνάμεις πλανητών Ουρανού, Διός, γήινες δυνάμεις Ουρανού, Διός και υπόγειες δυνάμεις Ουρανιδών ηττηθέντων από τον Κρόνο.
Λόγω γεωλογικών μεταβολών που ακολούθησαν την βύθιση της Ατλαντίδος, κατεστράφησαν στην Ευρώπη οι αντίπαλοι στρατοί Ατλάντων - ομοφύλων αφ ενός και Ελλήνων αφ' ετέρου, όπως αναφέρεται από τον Τίμαιο και από τον Κριτία του Πλάτωνος. Στα συγγράμματα αυτά καθιστά δυνατή στους Ανδρομεδiους-Ελληνες η διερεύνηση τής ιστορικής οδού. Ομοίως και στο σύγγραμμα Θεογονία, του Ησιόδου, όπου τίθεται εις φως η διαμάχη Ουρανιδών μεταξύ Κρόνου και Διός.
Τότε, λόγω παραδόξου αιφνιδίας αποχωρήσεως των σκαφών του συνασπισμού Διός - Ουρανού, ενώ υπερίσχυαν στη διαστημική μάχη, εν μέρει στην εσωτερική κοιλότητα του πλανήτη μας και εν μέρει στους τρεις πλανήτες Ποσειδώνα, Πλούτωνα, Ουρανό, έξωθεν τροχιάς πλανήτου Κρόνου.
Από τον Δία γνωστοποιήθηκε στον Μετατρόν ότι απεχώρησε νικών δια να αποφευχθεί καταστροφή τής γήινης πανίδας και χλωρίδας, εν αναμονή υπέρτερων γαλαξιακών δυνάμεων, που θα συντόμευαν τη διάρκεια του διαστημικού πολέμου. Tα σκάφη αυτά του Διός ορμώμενα από βάσεις εντός της γήινης κοιλότητας και εκ των τριών εξωτερικών πλανητών συνεχίζουν μέχρι σήμερον τις ανιχνεύσεις τους στην επιφάνεια του πλανήτου μας, συνοδευόμενα από σκάφη 13 πλανητών μάχης τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως που εισήλθαν στο πλανητικό μας σύστημα το 1984, ως εκπρόσωποι δεκατριών γαλαξιών τοπικού σμήνους Γαλαξιών, κληθέντων από σκάφη του Μεγάλου Ανδρομέδιου Διός.
Τις μέρες αυτές, υπόγειοι Κένταυροι Κρόνιοι και υπόγειοι Άτλαντες υποδύονται στις εκπομπές συχνοτήτων προς την επιφάνεια του πλανήτου Γη, τους υπογείους Ουρανιδείς και τους υπογείους Διίους τής εσωτερικής κοιλότητας του πλανήτου, ώστε να επιρριφθεί στους τελευταίους η μομφή δυνάμεων αβύσσου ή ταρτάρων, μέσω εκπομπών διαφθοράς και εκφυλισμού των γήινων κατοίκων τής επιφανείας. Παρακολουθούν τα σκάφη του Διός, όλες τις ολογραφικές εστιάσεις συχνοτήτων, οι οποίες είναι ικανές να παράγουν οποιοδήποτε φυσικό φαινόμενο, ακόμη και Τεχνική αντιβαρύτητα, ακόμη και επέμβαση στην κυτταρική λειτουργία προς ίαση ή προς ασθένεια.
Ήδη από το 1947, υπάρχει στο πλανητικό μας σύστημα, συστηματική ανίχνευση σκαφών τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως, εξ εκείνων τού Διός. Υπάρχουν ενδείξεις ότι μεταξύ αυτών των σκαφών υπάρχουν και σκάφη Γαλαξία Ανδρομέδας κληθέντα από τα σκάφη Διός των τριών εξωτερικών Πλανητών. Πιστεύουμε ότι τα σκάφη αυτά προέρχονται από τους δεκατρείς πλανήτες μάχης των δεκατριών Γαλαξιών του τοπικού σμήνους Γαλαξιών ΚΝΟΖ 3 με κέντρο την Ανδρομέδα. Πολλά εξ αυτών ήλθαν σε επαφή με γήινα μέλη Ανδρομεδίων Φυλών και ιδιαιτέρως με Ανδρομέδιους Έλληνες προς μετάδοση οδηγιών ή λήψη στρατηγικών πληροφοριών τού εξοπλισμού μας. Οι γήινοι μάρτυρες τέτοιων συναντήσεων υπάρχει κίνδυνος να εγκλεισθούν σε ψυχιατρεία και να υποστούν ηλεκτροσόκ προς απόσβεση μνήμης των εμπειριών των.
---------------------
Όπως είδατε το κείμενο αγγίζει περισσότερο τα επίπεδα του παραλόγου παρά του μύθου μιας απλής παράδοσης. Για το λόγο αυτό σας συνιστώ στους περισσότερους από σας, να μην το πιστέψετε αλλά ούτε να το απορρίψετε. Είναι ίσως δύσκολο να κάνετε ένα από τα δύο. Απλά να θυμάστε αυτά που διαβάσατε σαν μια απλή είδηση η οποία αναφέρεται σε κάποιο άλλο μακρινό τόπο και δεν έχει, ούτε μπορεί να έχει στο μέλλον, οποιαδήποτε σχέση με σας. Στους πολύ λιγότερους από σας δεν χεριάζετε να πω τίποτε άλλο.
Ήταν απλά μια υπενθύμιση αυτών που ήδη γνωρίζουν…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.