26 Αυγούστου 2011

Έξοδος από τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ ενόψει του τυφώνα Irene

Παραθαλάσσιο σπίτι στην βόρεια Καρολίνα την Παρασκευή
Οι κάτοικοι της ανατολικής ακτής εν μέσω πανικού αδειάζουν τα ράφια...
Που θα "χτυπήσει" ο τυφώνας Irene.

ΧΑΡΤΗΣ ΖΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Ν. ΥΟΡΚΗ


Ενώ η χώρα μας ξανακαίγεται από άκρη σε άκρη, ας δούμε τι γίνεται στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.
  Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ν. Υόρκης οι κάτοικοι θα υποχρεωθούν να εκκενώσουν τις "χαμηλές" περιοχές της πόλης  κατόπιν διαταγής του δημάρχου της πόλης Michael Bloomberg. Η εκκένωση είναι υποχρεωτική... (?!)
Αυτές οι περιοχές θα παραμείνουν "κλειστές" μέχρι να τελειώσει το καιρικό φαινόμενο.
Δεκάδες χιλιάδες κατοίκων της πόλης εγκαταλείπουν τα σπίτια τους προς τα δυτικά, καθώς οι ειδικοί προβλέπουν εφιαλτικά σενάρια για την επαφή του τυφώνα με την Νέα Υόρκη.



Στην Φλόριδα υπάρχουν 8 τραυματίες προς το παρών από ισχυρούς ανέμους που μεταφέρουν θαλασσινό νερό, ενώ στην βόρεια Καρολίνα επικρατούν καταρρακτώδεις βροχές και στην ακτογραμμή κινδυνεύουν πανάκριβα παραθεριστικά σπίτια, ενώ οι τοπικές αρχές ζήτησαν περισσότερους σάκους για πτώματα αφού αυτοί που αρνούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους είναι πολλοί ...
Ο Ομπάμα προέβη σε δηλώσεις, αφού διέκοψε τις διακοπές του , είπε μεταξύ άλλων : "  θα βιώσουμε έναν ιστορικό τυφώνα" (!)
Γύρω στα 65 εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται στο δρόμο της θύελλας που έχει εξασθενήσει ελαφρά κατά την διάρκεια της νύχτας σε κατηγορία 2 με ανέμους 110 μίλι/ώρα - αλλά οι ειδικοί προειδοποιούν ότι θα μπορούσε να ενισχυθεί εκ νέου και η καταιγίδα αναμένεται να είναι κοντά στο όριο μεταξύ της κατηγορίας 2 και 3, καταιγίδας, όταν τελικά φτάσει αύριο στις ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ  ΤΩΡΑ! Live Storm Tracker: Hurricane Irene 
 



ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ:http://www.nodeju.com



ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: http://abcnews.go.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.