29 Ιανουαρίου 2011

Τεκταινόμενα

Ο ακτιβισμός είναι ένα όπλο της πολιτικής επικοινωνίας που παράγει καθοδηγούμενος, απτά πολιτικά αποτελέσματα, για λογαριασμό της πολιτικής.
Ο ακτιβισμός, άνευ πολιτικής καθοδήγησης, δεν παράγει απτά πολιτικά αποτελέσματα, αλλά τυχαία, που εξυπηρετούν όσους κάνουν τη κρίση ευκαιρία.
Ένα «Αντι-Μνημονιακό Μέτωπο», όσο «ευρύ» και να είναι, θα είναι ένα τυχαίο άθυρμα, που στρέφεται κατά του αποτελέσματος ,και όχι κατά της αιτίας.
Ο αγώνας πρώτα και κύρια πρέπει να στρέφεται κατά της Παγκόσμιας Χούντας των Αγορών και κατά του συστήματος των Κεντρικών Τραπεζών. Ξεκάθαρος στόχος πρέπει να είναι ,να περάσει στον έλεγχο της λαϊκής κυριαρχίας, η παραγωγή χρήματος . Ξεκάθαρος στόχος πρέπει να είναι , η αναγέννηση του Εθνικού Κράτους.
Οι αγορές επισπεύδουν τις εκλογές για να γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος.
Το μετεκλογικό "τούνελ", θα μας πάει ως το 2042 οπότε θα μπορεί να λήξει η κατοχή...
Επομένως ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι ένα «Αντι- Μνημονιακό Μέτωπο», αλλά ένα παλλαϊκό πατριωτικό Μέτωπο, που θα κατέβει στις εκλογές ως συνδυασμός προσωπικοτήτων, και που θα ζητήσει πρώτα από όλα, από τον λαό την εντολή για να παραπεμφθούν σε ειδικό δικαστήριο, για να δικαστούν με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, οι σφετεριστές της λαϊκής εντολής που διαπραγματεύτηκαν, υπέγραψαν και ψήφισαν το μνημόνιο.
Αν δεν τους ξεσκεπάσουμε σαν εγκληματίες και ουσιαστικά σαν οικονομικούς δολιοφθορείς και τρομοκράτες, τότε θα μας οδηγήσουν στην επόμενη φάση της απόλυτης οικονομικής υποδούλωσης.
Τι σημαίνει αυτό (Ο Πρωθυπουργός μετά τη Σύνοδο Κορυφής του Μαρτίου θα αποδεχθεί κατ αρχήν τους γερμανικούς όρους, αλλά αμέσως θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, προκειμένου να αποσπάσει νέα εντολή διακυβέρνησης και να συγκαλέσει τη Βουλή για αναθεώρηση του Συντάγματος.
Ανατρέπονται οι προσδοκίες για μια ικανοποιητική έκβαση του ελληνικού δράματος με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής του Μαρτίου, καθώς η Γερμανία εκβιάζει πλέον ανοικτά, ζητώντας από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε αλλαγή του ελληνικού Συντάγματος, ώστε να ενσωματωθούν σε αυτό οι γερμανικοί κανόνες δημοσιονομικής πειθαρχίας.
Σε αντίθετη περίπτωση, το Βερολίνο δεν πρόκειται να δεχθεί μείωση του τοκογλυφικού επιτοκίου δανεισμού των 110 δις. ευρώ και η χώρα θα τεθεί σε τροχιά ελεγχόμενης χρεοκοπίας το 2013!
Τη γερμανική στρατηγική ενόψει της Συνόδου Κορυφής αποκάλυψε ο υφυπουργός Οικονομικών, Άσμουσεν, τονίζοντας σε δηλώσεις του από την Νέα Υόρκη, ότι ο μόνος τρόπος για να δεχθεί το Βερολίνο μείωση του επιτοκίου δανεισμού της Ελλάδας και της Ιρλανδίας είναι να παράσχουν οι δύο χώρες συνταγματικές εγγυήσεις δημοσιονομικής πειθαρχίας
.)
Τα πράγματα είναι άσχημα, αλλά θα επιδεινωθούν αν δεν τους ξεσκεπάσουμε, ως εχθρούς την ελεύθερης ανθρωπότητας. Δεν είναι καπιταλιστές της "ελεύθερης αγοράς", αλλά ελέγχουν το δίπολο δεξιάς-αριστεράς και χρησιμοποιούν τον σοσιαλισμό για να υποτάξουν τον κόσμο!


«Άφοβον ο θεός, ανύποπτον ο θάνατος, το μεν αγαθόν εύκτητον, το δε δεινόν ευκαρτέρητον»
Επίκουρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.