13 Οκτωβρίου 2016

Όλα γίνονται για την (Eθνική) Κυριαρχία!





Από τον
Mike Harris * των Veterans Today στις 3 Οκτώβρη 2016
μετάφραση στα ελληνικά: «
ελλήνων ευθύνη»
***

Γεια σας,
Χθες μου ζητήθηκε να σχολιάσω σχετικά με το ζήτημα της Ουγγαρίας και τα κυριαρχικά της δικαιώματα για αυτοδιάθεση.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση υπαγορεύει ότι η Ουγγαρία θα δεχθεί πρόσφυγες που προκλήθηκαν από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες (Σαουδαράβων και Ισραηλινών επίσης), χρησιμοποιώντας την ISIS για να ξεκινήσουν έναν πόλεμο με στόχο την ανατροπή της νομίμου εκλεγμένης κυβέρνησης του Μπασάρ αλ-Άσαντ.


.
Πρώτα να κατανοήσουμε ότι η προσφυγική κρίση στην Ευρώπη προκλήθηκε άμεσα από τον δυτικό αποικιοκρατικό τυχοδιωκτισμό στην Συρία, αυτή είναι η αιτία, και η προσφυγική κρίση είναι το αποτέλεσμα.
Η ομάδα των Μπους προειδοποίησε τον Ομπάμα ότι, αν ο αμερικανικός στρατός αποσυρθεί από το Ιράκ πάρα πολύ σύντομα, θα υπάρξει πρόβλημα. Αυτό που ο Μπους είπε στον Ομπάμα, σε απλά αγγλικά, ήταν ότι η Halliburton (αμερικανικός κατασκευαστικός κολοσσός) και οι ανάδοχοι της αμυντικής βιομηχανίας των ΗΠΑ δεν ταΐστηκαν αρκετά από το κουφάρι του Ιράκ, και ότι το στρατιωτικό/βιομηχανικό σύμπλεγμα θα ξεκινήσει έναν άλλο πόλεμο, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που έχουμε στην Συρία και σήμερα, καθώς και στο Ιράκ.
Αυτή τη φορά με ένα νοικιασμένο μισθοφορικό στρατό που τα καθεστωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν ονομάσει ISIS, αλλά που εξακολουθεί να προμηθεύει τα τρέχοντα αποθέματα βλημάτων TOW (που κατασκευάζονται από την Raytheon Corp. στο Tucson AZ), τα MANPADS, ακόμη και τα τεθωρακισμένα M1A1 Abrams , που πολύ βολικά εγκαταλείφθηκαν στο Ιράκ από τον Αμερικανό Στρατηγό David Paetraus , και που αργότερα ανακτήθηκαν από την ISIS. Ελπίζω ότι από τώρα έχετε καταλάβει ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί της είναι που παρέχουν το πολεμικό υλικό του Συριακού Πολέμου, και δεν υπάρχουν τρομοκράτες που καταπολεμούν την ελευθερία, απλά προσληφθέντες μισθοφόροι.
Οκ, επιστρέφοντας στην Ουγγαρία, σε ένα δημοψήφισμα, όπου το 98% των ψηφοφόρων δεν επιθυμούν να δεχτούν τους πρόσφυγες, η ΕΕ υποστηρίζει ότι ψηφοφορία ήταν άκυρη, καθώς μόνο το 46% του εκλογικού σώματος προσήλθαν στις κάλπες.
Το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα δίνει την εντολή ότι κάθε κράτος μέλος της ΕΕ πρέπει να δεχθεί πρόσφυγες. Η ρωγμή στο Σύνταγμα της ΕΕ, είναι ότι δεν υπάρχει σχέδιο για τον επαναπατρισμό των προσφύγων όταν η κρίση θα έχει τελειώσει.
Επιτρέψτε μου να επαναλάβω το εξής: Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για την επιστροφή των προσφύγων στην πατρίδα τους όταν η κρίση θα έχει τελειώσει. Κανείς δεν θέλει να απελάσει πραγματικούς πρόσφυγες που φοβούνται για τη ζωή τους, αλλά οι αριθμοί των προσφύγων θα αλλάξουν για πάντα τον πολιτισμό και τα δημογραφικά στοιχεία του συνόλου της Ευρώπης, εάν οι πρόσφυγες δεν επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους όταν η βία του πολέμου έχει λήξει.
Έως ότου η ΕΕ επεξεργαστεί και παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για την επιστροφή των προσφύγων, θα υπάρχει αυξανόμενη αντίσταση στην αποδοχή των προσφύγων.

Ο Laszlo Kover, Πρόεδρος της Συνέλευσης, αναφέρθηκε να λέει ότι η ουγγρική κυβέρνηση υπερασπίστηκε την Ουγγρική κυριαρχία, με αποτέλεσμα να γίνει στόχος των Αμερικανικών φιλοδοξιών για αλλαγή του υπάρχοντος καθεστώτος. Θα ήταν μάταιο να προσπαθήσει να καλοπιάσει τις ΗΠΑ. Αντ' αυτού η Ουγγαρία θα πρέπει να συμμαχήσει με την Σλοβακία, την Ρουμανία, την Τσεχία και άλλες χώρες της περιοχής που βρίσκονται σε παρόμοια θέση. Θα πρέπει να συνεχίσει να επιδιώκει καλές σχέσεις με την Γερμανία - ίσως με την ελπίδα η Γερμανία θα μεσολαβήσει μεταξύ της Ουάσιγκτον και της Βουδαπέστης.
Όπως υπάρχει το σύστημα σήμερα, οι πρόσφυγες έρχονται στην Ευρώπη και δημιουργούν ρίζες, ενσωματώνονται στα συστήματα κοινωνικής πρόνοιας, παίρνουν θέσεις εργασίας από τους αυτόχθονες Ευρωπαίους, συνδυάστε το αυτό με την επιδημία βιασμών από τους μουσουλμάνους νεαρούς άνδρες των Καυκάσιων γυναικών κάθε ηλικίας στην Ευρώπη και θα έχετε μια συνταγή για εμφύλιο πόλεμο μέσα στην ίδια την Ευρώπη.
Φαίνεται ότι υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια να εκτοπιστούν οι αυτόχθονες Ευρωπαίοι από τις παραδοσιακές τους πατρίδες και απλά να αντικατασταθούν με τους πολύ πιο γόνιμους αναπαραγωγικά μουσουλμάνους, οι οποίοι το βλέπουν αυτό ως θρησκευτικό τους καθήκον να διαδώσουν το Ισλάμ πάνω σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι Ευρωπαίοι άνθρωποι αρχίζουν να συνειδητοποιούν τι τους συμβαίνει, και η αντίσταση θα συνεχίσει να αυξάνεται.
Οι νεαροί μουσουλμάνοι που εγκαταλείπουν τη Συρία και άλλες χώρες δεν είναι τίποτα περισσότερο από δειλοί, και αν ήταν πιστοί πατριώτες στις χώρες τους, θα είχαν καταταγεί στον στρατό για να πολεμήσουν μέχρι να εξολοθρευτεί το τρομοκρατικό παράσιτο της ISIS, αλλά οι νεαροί μουσουλμάνοι, επέλεξαν να κρυφτούν πίσω από τις γυναίκες και τα παιδιά, στο ρεύμα για την Ευρώπη και να απομυζήσουν από το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας, ενώ παράλληλα να τρομοκρατούν τις Ευρωπαίες γυναίκες.
Η Ουγγαρία δεν έχει απλώς το δικαίωμα να αρνηθεί τους πρόσφυγες, έχει καθήκον να αρνηθεί τους πρόσφυγες, εφ’ όσον η υποχρέωση της ουγγρικής κυβέρνησης είναι να υπηρετεί και να προστατεύει τον λαό της Ουγγαρίας, πάνω και πέρα ​​από οτιδήποτε άλλο. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι οι άλλοι ηγέτες της Ευρώπης έχουν ξεχάσει ότι το πρωταρχικό καθήκον τους είναι να προστατεύσουν τους δικούς τους ανθρώπους.
Όπως είπα, η πολιτική της ΕΕ για τους πρόσφυγες έχει ένα μοιραίο ελάττωμα, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για την επιστροφή των προσφύγων στις πατρίδες τους, την στιγμή που η κρίση θα είναι παρελθόν. Αυτό το ελάττωμα θα αποδειχθεί μοιραίο για την ΕΕ, όταν το θέμα αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να προκαλέσει και σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ να πραγματοποιήσουν τα δικά τους δημοψηφίσματα τύπου Brexit και να οδηγηθούν στην έξοδο από την ΕΕ.

Τέτοιο είναι το κόστος του να θυσιάζεις την κυριαρχία για το οικονομικό κέρδος. Αρχίσατε τώρα να βλέπετε την παγκοσμιοποιητική ατζέντα να εκτυλίσσεται στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή ;

Όταν πράγματα όπως αυτά συμβαίνουν, πάντα να αναρωτιέστε δύο πράγματα: Ποιος ωφελείται; και γιατί τώρα;

Πηγή: http://www.veteranstoday.com/2016/10/03/it-is-all-about-sovereignty-folks/

* Ο Mike Harris είναι ο οικονομικός συντάκτης της αμερικανικής ιστοσελίδας Veterans Today και είναι ραδιοφωνικός παραγωγός της εκπομπής «Short End of the Stick» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.