18 Νοεμβρίου 2015

Benjamin Fulford -16 Νοεμβρίου, 2015

Αντιγράφτηκε από το "φέις μπουκ"...
Benjamin Fulford -16 Νοεμβρίου, 2015
Η γιγάντια επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου, όπου οι ‘’τρομοκράτες του ISIS’’ φέρονται να σκότωσαν πάνω από εκατό άτομα στο Παρίσι, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, ήταν απλά μέρος των εν εξελίξει σκληρών και πονηρών διαπραγματεύσεων για μια παγκόσμια κυβέρνηση.
Για να γίνει αυτό κατανοητό, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά βασικά γεγονότα σχετικά με τα γεγονότα στο Παρίσι.

Πρώτα απ 'όλα, το γεγονός και μόνο ότι χιλιάδες μάρτυρες που σχεδόν όλοι έχουν σμάρτφονς δεν ήταν σε θέση να καταγράψουν τα γεγονότα εκείνης της ημέρας, αποδεικνύει ότι ήταν απλά μια μαζική εκδήλωση προπαγάνδας, η NSA και άλλες πηγές συμφωνούν. Επιπλέον, όλες οι κάμερες ασφαλείας στις περιοχές όπου έλαβαν χώρα οι υποτιθέμενες σφαγές ήταν εκτός λειτουργίας, υποδεικνύοντας υψηλό επίπεδο συνεργασίας από τη γαλλική αστυνομία ασφάλειας, λένε πηγές της CIA.
(σημ. μεταφραστή) Αυτό το τελευταίο (περί CIA) μπορεί να μας ξενίσει αν δεν έχουμε πληροφόρηση για το τι ακριβώς συμβαίνει στις ΗΠΑ. Έτσι λοιπόν όσοι θέλουν να ψάχνουν τα πράγματα (και καλά κάνουν) θα ανακαλύψουν πως οι ΗΠΑ εδώ και καιρό έχουν εμφύλιο πόλεμο εντός των κρατικών, των στρατιωτικών και των μυστικών υπηρεσιών. Με δύο λόγια οι πατριώτες Αμερικανοί παλεύουν να ξαναπάρουν την πατρίδα τους από την συμμορία Bush (Bush Crime Cabal- BCC), και την συμμορία Rothschild (Rothschild Khazarian Mafia – RKM) , αλλά και (κυρίως) από τους διπλούς πολίτες, (Israeli First Dual Citizens – Το Ισραήλ Πάνω απ΄όλα, Διπλοί Πολίτες). Οι πατριώτες αυτοί αποκαλούνται ‘firsters’ από το ‘America First’.
Στη συνέχεια, ας δούμε τι έχει προκύψει από αυτό το γεγονός. Η Γαλλία έχει επιβάλει στρατιωτικό νόμο και έκλεισε τα σύνορά της. Αυτό είναι η κλασική στρατηγική Gladio με την οποία κατασκευάζεται ένα περιστατικό τρομοκρατίας και χρησιμοποιείται για να εφαρμοστεί μια στρατιωτική κυβέρνηση.
Επιπλέον, οι Γάλλοι πιέζουν, μέσω της πληρεξούσιου τους Κριστίν Λαγκάρντ, επικεφαλής του ΔΝΤ, να αντικαταστήσουν το δολάριο ΗΠΑ με SDR του ΔΝΤ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφασιστεί σε συνεδρίαση στις 30 Νοεμβρίου.
Η 30η του Νοεμβρίου είναι επίσης η ημέρα κατά την οποία 120 περίπου ηγέτες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της Ρωσίας, των ΗΠΑ και της Κίνας, πρόκειται να συγκεντρωθούν στο Παρίσι για να "συζητήσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη." Όποιος όμως ελέγχει τα πραγματικά περιστατικά ξέρει, πως η "υπερθέρμανση του πλανήτη" δεν έχει τίποτα να κάνει με την επιστημονική αλήθεια αλλά έχει να κάνει τα πάντα με το σχηματισμό μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Η ιδέα είναι να χρηματοδοτηθεί αυτή η παγκόσμια κυβέρνηση με ένα παγκόσμιο «φόρο άνθρακα». Ο Κόσμος δεν υφίσταται υπερθέρμανση αλλά ακόμα κι αν υφίστατο, θα οφειλόταν στους ηλιακούς κύκλους και όχι στο CO2 (Διοξείδιο του άνθρακα).
Ωστόσο, τα γεγονότα στο Παρίσι αλλά και άλλα γεγονότα ακόμη πιο δραματικά στη Μέση Ανατολή που δεν πήραν δημοσιότητα, είναι παρ 'όλα αυτά, μέρος της πολύ σοβαρής φαγωμάρας μεταξύ των διαφόρων φατριών που αγωνίζονται για να κυριαρχήσουν στην Παγκόσμια Κυβέρνηση που είναι υπό διαπραγμάτευση.
Υπάρχουν επίσης αντικρουόμενα στοιχεία για το ποιοι ακριβώς οργάνωσαν τα γεγονότα στο Παρίσι αλλά και σε άλλες παρόμοιες psy-ops που εμφανίζονται με αυξανόμενη συχνότητα.
Οι Ρώσοι, είναι ακόμα θυμωμένοι για την κατάρριψη του αεροπλάνου τους την ημέρα του Halloween - 31 Οκτωβρίου, και λένε ότι ήταν οι ίδιοι άνθρωποι και πίσω από τα γεγονότα στο Παρίσι. Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ ‘’Πούτιν’’** λέει ότι «δεν θα ασχοληθεί με το σκύλο που τον δάγκωσε, είναι ο ιδιοκτήτης του σκύλου που φέρει την ευθύνη."
Σύμφωνα με τους Ρώσους, ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου "σκύλου", είναι η Vanguard Corporation και η θυγατρική της Raytheon. Οι ιδιοκτήτες αυτής της εταιρείας συμμετοχών κυνηγιούνται συστηματικά από τους Ρώσους.
Εκτός από αυτό, υπάρχει τώρα και μια κοινή επιχείρηση της Κίνας, της Ρωσίας του Ιράν και του Πενταγώνου (να λάβετε υπ’ όψιν την πάρα πάνω σημείωση μεταφραστή) σε εξέλιξη στη Μέση Ανατολή, που καταστρέφει τη βάση λειτουργίας της Χαζαρικής μαφίας και το Ισραηλινό καθεστώς τους των σκλάβων. Οι μαζικές ήττες που αντιμετωπίζουν οι Χαζάροι και η θυγατρική τους του ISIS στη Μέση Ανατολή είναι ιστορικής σημασίας.
Οι Ρώσοι λένε: o ‘’Πούτιν’’ ** βομβάρδισαν αρκετές εταιρείες του ISIS που παράγουν πετρέλαιο, καθώς και μια αυτοκινητοπομπή με πετρέλαιο που είχε ήδη αγοραστεί από τους επιχειρηματικούς εταίρους του ISIS, επίσης βομβάρδισε τα διυλιστήρια του ISIL ‘ο μανιακός Πούτιν ‘. Με άλλα λόγια, έχουν αρχίσει οι επιθέσεις κατά των ιδιοκτητών του ISIS και χτυπιούνται στα πορτοφόλια τους εκεί που πονάει πραγματικά. Λένε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή.
Πηγές του Πενταγώνου και της CIA συμφωνούν με τους Ρώσους ότι η Χαζαρική μαφία και το αντιπροσωπευτικό της Ισραήλ παραπαίουν κάτω την πρωτοφανή επίθεση. Στο εσωτερικό της Συρίας, οι κυβερνητικές δυνάμεις έχουν ανακαταλάβει το Χαλέπι, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη χώρα αυτή. Επιπλέον, το ISIS έχει χάσει την πόλη Ραμάντι και την πόλη της Sinjar στο Ιράκ.
Επιπλέον, οι Ρώσοι εκτελούν αεροπορικές επιδρομές εναντίον των Χαζαρικών δυνάμεων των πληρεξουσίων τους στον Λίβανο, ενώ οι Αμερικανοί, τους επιτίθενται στη Λιβύη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κόψιμο όλων των εισοδημάτων τους από τα πετρέλαια και τα ναρκωτικά.
Εκτός από το ότι το Ισραήλ είναι κάτω από οικονομική πολιορκία, οι κατασκευαστές ισραηλινών όπλων έχουν χάσει το 50% των πωλήσεών τους από το 2012 και αυτό οφείλεται στο εμπάργκο των όπλων από το Ισραήλ.
Το Ισραήλ παραμένει, επίσης, κάτω από στρατιωτικό αποκλεισμό από την Κίνα, την Ρωσία και το Πεντάγωνο, που δεν θα αρθεί μέχρι ότου το Ισραήλ αποσυρθεί από όλα τα παράνομα κατεχόμενα εδάφη. Ακόμα και οι Ισραηλινές πιέσεις για να διατηρήσουν τα Υψώματα του Γκολάν απορρίφθηκαν.
Τόσο το Πεντάγωνο όσο και οι Ρώσοι πιστεύουν ότι ο Χαζαρικός όχλος και οι αντιπρόσωποί τους του ISIS οργάνωσαν τις επιθέσεις του Παρισιού ως εκδίκηση ενάντια σε αυτές τις αποτυχίες. Πηγές του Πενταγώνου λένε πως οι επιθέσεις ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια να βάλουν το ΝΑΤΟ να πολεμήσει για λογαριασμό του Ισραήλ στη Συρία. Αντ 'αυτού, τα κράτη της G20 σε ανταπόκριση από την Τουρκία συμφώνησαν ότι το Ισραήλ και οι δωροδοκημένοι του πολιτικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η κύρια αιτία της παγκόσμιας τρομοκρατίας.
Οι Ρώσοι, από την πλευρά τους, επίσης, λένε ότι η Γαλλία έγινε στόχος, επειδή οι Γάλλοι και οι Γερμανοί προσπαθούν να σταματήσουν τη διανομή των Χαζαρικών πλαστών ‘’σούπερ-k’’ δολαρίων στην Ουκρανία.
Η προσφυγική κρίση θεωρείται επίσης από τους Ρώσους ως τιμωρία εναντίον των Ευρωπαίων. Οι Ρώσοι λένε ότι έχουν εντοπιστεί όλοι οι λογαριασμοί στο twitter που προτρέπουν πρόσφυγες να πάνε στην Ευρώπη και στην πόλη Σαν Φρανσίσκο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Μπορεί όμως να υπάρχει μια βαθύτερη ατζέντα σε λειτουργία. Από την μία, η προσφυγική κρίση έχει αναγκάσει τις περισσότερες χώρες της ΕΕ για την εκ νέου επιβολή ελέγχων στα σύνορα, και από την άλλη μια αναδυόμενη σοσιαλιστική κυβέρνηση στην Πορτογαλία ζητά τη μείωση των πληρωμών του χρέους, πιθανόν αναζωπυρώνοντας την κρίση του χρέους που εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την Ελλάδα. Αν κερδίσουν μια περικοπή των χρεών, στη συνέχεια, η Ισπανία, η Ιταλία και η Ελλάδα θα ζητήσουν το ίδιο και θα κινδύνευε το ευρώ.
Θυμηθείτε το Ευρωπαϊκό κτίριο του Κοινοβουλίου σχεδιάστηκε πριν από πολλά χρόνια για να μοιάζει με τον πύργο της Βαβέλ. Ο Πύργος της Βαβέλ κατέρρευσε κάνοντας έτσι κάποιον να αναρωτηθεί, αν η κυβέρνηση του Ευρώ σχεδιάστηκε επίσης, από την αρχή για να καταρρεύσει.
Στην συνέχεια θυμηθείτε το κάλυμμα του περιοδικού του Ρότσιλντ – Economist του Ιανουαρίου που είχε σε δύο βέλη τους αριθμούς 115 και 113, που θυμίζουν 15/11/13, την ημερομηνία των επιθέσεων του Παρισιού. Ακριβώς δίπλα από τα βέλη στην εικόνα είναι από την Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων ( Alice in Wonderland) κοιτάζοντας ένα Πορτραίτο από τον Ντα Βίντσι που βρίσκεται στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.




Τα βέλη με ημερομηνίες εμφανίζονται στην κάτω-δεξιά γωνία
Το πορτρέτο του Λούβρου είναι μια γυναίκα που, σύμφωνα με την ιστορία, ήταν ερωμένη του βασιλιά της Γαλλίας. Ο σύζυγός της, για να εκδικηθεί τον βασιλιά, μολύνθηκε ο ίδιος με σύφιλη, προκειμένου να την μεταδώσει στον βασιλιά μέσω της συζύγου του.
Έτσι, αν θέλουμε να κάνουμε περαιτέρω εικασίες, οι επιθέσεις στο Παρίσι ήταν μια μεγάλη προγραμματισμένη εκδίκηση εναντίον της γαλλικής γραμμής αίματος από τους αντι-εξ αίματος Illuminati.
Αν αφήσουμε τις απόκρυφες εικασίες στην άκρη, τότε δεδομένου ότι οι Γερμανοί πληρώνουν τα περισσότερα στο ευρώ και οι Γάλλοι ωφελούνται περισσότερο, το τέλος του ευρώ θα έπληττε την Γαλλία περισσότερο απ’ όλους. Έτσι, είναι σαφές πως το Γαλλικό ‘ίδρυμα’ επωφελείται από τον στρατιωτικό νόμο σε τέτοιες περιστάσεις.
Επίσης, όπως αναφέρθηκε στην αρχή αυτού του άρθρου, υπάρχει μια μεγάλη συνάντηση που θα γίνει στο Παρίσι στις 30 Νοεμβρίου για να συζητηθεί η "υπερθέρμανση του πλανήτη" βλέπε "παγκόσμια διακυβέρνηση". Και πάλι ο στρατιωτικός νόμος και το κλείσιμο των συνόρων θα συμβάλει στην προστασία των 120 ηγετών του κόσμου που θα συγκεντρωθούν εκεί .
Οι περισσότερες από τις ομιλίες των παγκοσμίων ηγετών στην 70η επέτειο του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο, κατέστησαν σαφές, πως υπάρχει ανάγκη αλλαγών στον τρόπο που λειτουργεί ο πλανήτης. Οι χώρες που δεν μοιράστηκαν το τραπέζι της Νίκης του Β’ ΠΠ με την Αμερική, την Βρετανία, την Κίνα, την Γαλλία και την Ρωσία, θέλουν οι χώρες αυτές να εγκαταλείψουν το μονοπώλιο τους για βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Οι περισσότερες χώρες συμφωνούν, επίσης, ότι περισσότερα πρέπει να γίνουν για την καταπολέμηση της φτώχειας και τον τερματισμό της καταστροφής του περιβάλλοντος.
Είναι σαφές ότι υπάρχει συναίνεση μεταξύ των σημερινών παγκόσμιων ηγετών πως πρέπει να υπάρξει κάποιο είδος νέων κανόνων για τη λειτουργία του πλανήτη, δηλ. ένα είδος παγκόσμιας κυβέρνησης.
Έτσι ποιες είναι οι αναγνωρίσιμες φατρίες στις διαπραγματεύσεις για μια παγκόσμια κυβέρνηση;
Οι Γάλλοι, οι Γερμανοί και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί τους πιέζουν να κάνουν το ΔΝΤ, το πιο ισχυρό μέσο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, καλώντας τους Κινέζους να τους συναντήσουν στο τραπέζι ΕΤΔ και έτσι να αντικαταστήσουν το δολάριο με κάτι που ελέγχουν.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το ΔΝΤ έχει ένα τρομακτικό ιστορικό βιασμών, λεηλασιών και εξαθλίωσης χωρών, προκειμένου να επωφεληθούν μεγάλες επιχειρήσεις. Κανείς δεν θέλει μια παγκόσμια κυβέρνηση του ΔΝΤ, εκτός από τους ανθρώπους που ελέγχουν τώρα το ΔΝΤ.
Το Πεντάγωνο και το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ πιέζουν για μια αξιοκρατική παγκόσμια κυβέρνηση του είδους Star Trek. Οι Γνωστικοί Illuminati υποστηρίζουν το ίδιο επίσης.
Οι Κινέζοι πιστεύουν επίσης στην αξιοκρατία, αλλά με μια σημαντική διαφορά, θέλουν να βεβαιωθούν ότι η όποια αξιοκρατική παγκόσμια κυβέρνηση δεν θα καταλήξει να ελέγχεται από τους Δυτικούς.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει ένας αγώνας μεσολάβησης σε εξέλιξη μεταξύ της στρατιωτικής βιομηχανικής παράταξη (προπύργιο των Illuminati) και των Κινέζων. Αυτό έγινε φανερό όταν ο στρατός των ΗΠΑ ανέλαβε το τυπογραφείο δολαρίων του Federal Reserve Board μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και η Κινεζική αντίδραση ήταν η αποκοπή της εμπορικής πίστωσης στις ΗΠΑ.
Οι Αμερικανοί αντιδρούν με την προσφορά ‘προστασίας’ σε χώρες γύρω από την Κίνα, ενάντια στους Κινέζους. Διαφημίζουν την προθυμία τους να τα βάλουν με την Κίνα, με την αποστολή αεροπλάνων και πλοίων σε αμφισβητούμενες περιοχές που ελέγχονται από την Κίνα.
Στο τέλος της ημέρας, οι Κινέζοι και οι ΗΠΑ / Δυτική στρατιωτική βιομηχανική φατρία είναι πιθανό να βρουν κάποιο είδος συμβιβασμού που συνεπάγεται αυξημένο μη-έλεγχο των Δυτικών επί των παγκόσμιων θεσμών. Ο λόγος είναι πως η εναλλακτική λύση, δηλ. ένας 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος και η καταστροφή του 90% του πλανήτη, είναι αδιανόητη. Με άλλα λόγια, δίνεται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ win-win και lose-lose, και έτσι είναι εύκολο να μαντέψει κανείς ποιος θα win-win.
Η χαμένη σε όλο αυτό, θα είναι η Χαζαρική μαφία που αναγκάζεται να εγκαταλείψει το όνειρό της για την υποδούλωση της ανθρωπότητας σε 1000ετές Ράιχ. Οι πηγές των Illuminati λένε ότι αναμένουν ένα άλλο Χαζαρικό περιστατικό πάνω ή γύρω από την Ημέρα των Ευχαριστιών (26 Νοεμβρίου).
** Πραγματικές ρωσικές πηγές, βάζουν ‘’Ο Πούτιν’’ σε εισαγωγικά, γιατί λένε ότι είναι στην πραγματικότητα εκπρόσωπος τους στις συλλογικές λήψεις αποφάσεων και όχι ένα άτομο που από μόνο του ασκεί εξουσία.
Μτφρ: Γ. Βουδούρης
Σημ Α. Οι απόψεις του B. Fulford δεν είναι απαραίτητα και δικές μου απόψεις. Εγώ απλά μεταφράζω. Δεν πρέπει να καταπίνουμε τίποτε αμάσητο. ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ!
Σημ Β. Οι πληροφορίες στο πάρα πάνω άρθρο του B. Fulford είναι λίγο-πολύ γνωστές. Παρ' όλ' αυτά υπάρχει ΜΙΑ πληροφορία που λίγοι 'θα πιάσουν'. Αυτοί οι λίγοι την γνωρίζουν ήδη. Το σημαντικό είναι πως η πληροφορία αυτή βγαίνει σιγά-σιγά στο ευρύτερο κοινό.