18 Οκτωβρίου 2015

"Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΗΦΘΕΙ. Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…"


Eπιτέλους μέσα στον καθημερινό βομβαρδισμό αποδομητικών μηνυμάτων υποτέλειας και εξευτελισμού από τους παλιάτσους του θίασου του Αλέξη... αλλά και από τα ΜΜΕ του τσιφλικιού... ...ακούστηκε και κάτι αντρικό.
Ακούσαμε, επιτέλους και μια φωνή αντίστασης που από τον τρόπο που μίλησε η κρητική αντιπροσωπία αγροτών εκπέμπει φλόγα μέσα από τα λόγια της.
Φλόγα αγανάκτησης και αποφασιστικότητας ζωγραφισμένης στο πρόσωπο του κάθε Κρητικού που λέει: "Ως εδώ!...μετά από την συνάντηση της με τον κο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Είμαστε μαζί με τους αγρότες της Κρήτης που σήκωσαν το ανάστημα τους απαντώντας με αγώνα και κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν ενάντια στην λαίλαπα ολικής ισοπέδωσης του κοινωνικού ιστού.

Είμαστε μαζί σας γιατί είπατε αυτό που θα θέλουμε και εμείς να πούμε μια και μαζί σας θα έχουμε και εμείς άμεσες και έμμεσες επιπτώσεις στο βιοτικό μας επίπεδο.
Είμαστε μαζί με όλους τους αγρότες και όλους όσους θίγονται...αρκεί και αυτοί να κινητοποιηθούν!

Σωστό θα είναι όλη η επαρχία (αλλά και όσοι έχουν ακόμα συνείδηση και συναίσθηση της ευθύνης τους ως Πολίτες στα μεγάλα αστικά κέντρα) να σας πάρουμε ως παράδειγμα να κινητοποιηθούμε και να διαμαρτυρηθούν και εμείς από τον τόπο μας για το ψέμμα, την απάτη την αδικία που βιώνουμε σε όλα τα επίπεδα και να ενωθούμε όλοι μαζί λέγοντας ξανά ένα ΟΧΙ...μπας και ξορκίσουμε εκείνο το ψεύτικο ύπουλο όχι...





Σχετικός σύνδεσμος: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2015/10/blog-post_280.html